Varză dulce-acrișoară neumplută

Varză dulce-acrișoară neumplută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza dulce-acrișoară Neumplută. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 512 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varza dulce și acră Neumplută a grandmanului Elaine, varză neumplută, și Varză Neumplută.

Instrucțiuni

1
Așezați varza într-o tigaie grea adâncă de 12 inci cu bulion, 1 cățel de usturoi (feliat) și o sare rotunjită de 1/4 linguriță. Aduceți la foc mic la foc mediu, apoi gătiți, acoperit, întorcând varza ocazional, până când este foarte fraged, aproximativ 45 de minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
VarzăVarză
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați mai mult bulion sau apă, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
3
Între timp, gătiți ceapa și usturoiul rămas în ulei într-o oală medie grea la foc mediu, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 8 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați carnea măcinată împreună cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Gatiti, amestecand si rupand bucati cu o lingura de lemn, pana nu mai roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă roșiile cu sucul, merisoarele, oțetul și zahărul brun și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional și rupând roșiile cu lingura, până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
TomateTomate
OțetOțet
SucSuc
SareSare
5
Se toarnă sosul în tigaie cu varză și se fierbe, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește presărat cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista