Varză de susan prăjită
Reteta varza de susan prăjită poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 113 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită varză de Bruxelles, sos de soia, mirin și zahăr. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare sunt Ridichi De Susan Prăjite, Varză De Bruxelles Cu Alune Prăjite, și Varză De Bruxelles Cu Nuci Prăjite.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan și, în timp ce sunt încă fierbinți, folosiți un pistil și mortar pentru a măcina toate, cu excepția lingurilor, până aproape ca o pulbere.
Se amestecă soia și mirinul în semințele zdrobite, împreună cu zahărul și 2 lingurițe de apă.
Încălziți un wok mare, apoi prăjiți mugurii cu un strop de apă până se înmoaie, dar încă crocanți. Se amestecă prin pasta de susan, apoi se împrăștie cu semințele de susan rămase și ardeiul iute, dacă se folosește.