Varză de salvie și ceapă

Varză de salvie și ceapă
Buttery sage & varza de ceapa este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, ceapă, frunze de salvie și varză de Bruxelles. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Varză De Bruxelles Cu Unt, Morcovi cu unt și varză de Bruxelles, și Morcovi cu unt și varză de Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate din unt într-o tigaie mare și înmuiați ceapa la foc mic timp de aproximativ 15 minute până când este foarte moale, dar nu lăsați-o să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cea mai mare parte a salviei. Între timp, gătiți mugurii într-o tigaie cu apă clocotită timp de aproximativ 4 minute, adăugați mazărea și gătiți încă 1 minut până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți, rezervând un strop de apă, apoi adăugați mugurii și mazărea în ceapă, împreună cu restul de unt, amestecând bine, astfel încât toate legumele să fie acoperite în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Adăugați apa de gătit rezervată dacă pare puțin uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Condimentează cu mult piper negru și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Serviți cu salvia rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista