Varză de salvie și ceapă

Varză de salvie și ceapă
Buttery sage & varza de ceapa este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, ceapă, frunze de salvie și varză de Bruxelles. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Varză De Bruxelles Cu Unt, Morcovi cu unt și varză de Bruxelles, și Morcovi cu unt și varză de Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate din unt într-o tigaie mare și înmuiați ceapa la foc mic timp de aproximativ 15 minute până când este foarte moale, dar nu lăsați-o să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cea mai mare parte a salviei. Între timp, gătiți mugurii într-o tigaie cu apă clocotită timp de aproximativ 4 minute, adăugați mazărea și gătiți încă 1 minut până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți, rezervând un strop de apă, apoi adăugați mugurii și mazărea în ceapă, împreună cu restul de unt, amestecând bine, astfel încât toate legumele să fie acoperite în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Adăugați apa de gătit rezervată dacă pare puțin uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Condimentează cu mult piper negru și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Serviți cu salvia rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista