Varză de porc și fasole în timpul săptămânii

Varza de porc și fasole în timpul săptămânii este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 293 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, sos de soia, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Varză de Bruxelles prăjită și carne de porc în sos de fasole neagră, Varza de Bruxelles prăjită și carnea de porc în fasole neagră, și Togue guisado cu Lechon kawali (muguri de fasole mung se amestecă cu carne de porc prăjită crocantă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok mare sau o tigaie din fontă la foc mare. Când abia începeți să fumați, adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați bine cu o lingură de lemn până când sunt foarte parfumate, aproximativ zece secunde.
Adăugați carnea de porc, sarea și ardeii iute. Se amestecă până când carnea de porc nu mai este roz, una până la două minute.
Adăugați mugurii de fasole și amestecați timp de 30 de secunde. Acoperiți wok-ul și gătiți timp de două minute. Agitați ocazional wok-ul pentru a împiedica carnea de porc să se lipească.
Scoateți capacul, apoi adăugați sosul de soia. Se amestecă până când ingredientele sunt acoperite în sosul de soia, aproximativ 15 secunde.
Serviți vasul imediat cu orez alb. Reglați condimentele cu mai mult sos de soia, dacă este necesar.