Varză de Bruxelles și supă de cârnați

Varză de Bruxelles și supă de cârnați
Varza de Bruxelles și supa de cârnați este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 401 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, bulion de pui, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu cârnați chinezi, Ravioli ușori cu cârnați și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Savuroasă Cu Cârnați Afumați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele de pe varza de Bruxelles, îndepărtați orice frunze externe deteriorate și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
2
Scoateți carcasa din cârnați și tăiați-o în 1/4-in.- felii groase. Puneți uleiul de măsline și cârnații într-o oală medie la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când cârnații se rumenesc bine, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în aproximativ 1/2-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Când cârnații s-au rumenit, adăugați frunze de dafin și semințe de chimen în oală. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cartofi, bulion și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
ApăApă
6
Adăugați varza de Bruxelles. Acoperiți parțial oala și reduceți căldura la scăzut sau mediu-scăzut pentru a menține un foc constant. Gatiti supa pana cand cartofii si varza de Bruxelles sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
CartofiCartofi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți frunzele de dafin și serviți supa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SupăSupă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista