Varză de Bruxelles și frigarui de Prosciutto

Varză de Bruxelles și frigarui de Prosciutto
Varza de Bruxelles și frigarui de Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, prosciutto, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bacon Bourbon Varză De Bruxelles Frigarui, Frigarui marinat de varza de Bruxelles cu Pilaf de ghimbir-orz, și Filet de porc învelit în Prosciutto cu Ragout Flageolet și frunze de varză de Bruxelles încrețite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți uleiul, siropul, sarea și piperul pentru a se amesteca. Tăiați varza de Bruxelles la bază și îndepărtați orice frunze exterioare piele. Aruncați mugurii în amestecul de ulei pentru a acoperi bine. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți mugurii în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
VarzăVarză
PiperPiper
BazaBaza
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Prăjiți, aruncând la fiecare 5 minute, până când mugurii sunt rumeniți, dar fragezi, 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, tăiați fiecare felie de prosciutto în fâșii de aproximativ 1 in. larg. Înfășurați ușor fiecare germen pe lungime într-o bandă de prosciutto. Introduceți o scobitoare în baza fiecărui germen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
BazaBaza
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
6
Se servește la temperatura camerei.
7
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 2 până la 1 zi înainte; rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei, apoi continuați.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista