Varză de Bruxelles și frigarui de Prosciutto
Varza de Bruxelles și frigarui de Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, prosciutto, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bacon Bourbon Varză De Bruxelles Frigarui, Frigarui marinat de varza de Bruxelles cu Pilaf de ghimbir-orz, și Filet de porc învelit în Prosciutto cu Ragout Flageolet și frunze de varză de Bruxelles încrețite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mare, bateți uleiul, siropul, sarea și piperul pentru a se amesteca. Tăiați varza de Bruxelles la bază și îndepărtați orice frunze exterioare piele. Aruncați mugurii în amestecul de ulei pentru a acoperi bine. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți mugurii în tigaie într-un singur strat.
Prăjiți, aruncând la fiecare 5 minute, până când mugurii sunt rumeniți, dar fragezi, 10 până la 12 minute în total.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Între timp, tăiați fiecare felie de prosciutto în fâșii de aproximativ 1 in. larg. Înfășurați ușor fiecare germen pe lungime într-o bandă de prosciutto. Introduceți o scobitoare în baza fiecărui germen.
Se servește la temperatura camerei.
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 2 până la 1 zi înainte; rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei, apoi continuați.