Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă
Varza de Bruxelles și Eșalota saut este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, varză de Bruxelles, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Varză sotată și varză de Bruxelles cu slănină și șalotă caramelizată, Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, și Varză De Bruxelles Gratinată Cu Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați șalotă; saut 3 minute sau până aproape fraged, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați zahăr și varză de Bruxelles; saut 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Se presară sare și piper; aruncă.