Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă

Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă
Varza de Bruxelles și Eșalota saut este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, varză de Bruxelles, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Varză sotată și varză de Bruxelles cu slănină și șalotă caramelizată, Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, și Varză De Bruxelles Gratinată Cu Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă; saut 3 minute sau până aproape fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați zahăr și varză de Bruxelles; saut 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ZahărZahăr
6
Se presară sare și piper; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista