Varză de Bruxelles și ceapă afumată pe pâine prăjită Cheddar
Varza de Bruxelles și ceapa afumată pe pâinea prăjită Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 306 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână boia, brânză cheddar, pâine multigrain și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Varză De Bruxelles Fumurie, Varză de Bruxelles prăjită cu Aioli de miere afumată, și Varză De Bruxelles Mărunțită, Afumată, Cu Lămâie, Saut, Mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți varza de Bruxelles până când sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeiul, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând frecvent, până când ceapa este fragedă, aproximativ 10 minute; adăugați puțină apă dacă ceapa se usucă.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați pâinea prăjită pe o foaie de copt și acoperiți cu cheddar.
Coaceți timp de 2 minute, până când brânza este topită; mound varza de Bruxelles și ceapa deasupra și serviți.