Varză de Bruxelles-și-castan Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles și gratinul de castane. Această rețetă servește 10 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 232 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, castane, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Varza De Bruxelles Cu Unt De Castane, Varză De Bruxelles Gratin, și Varză De Bruxelles Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță de 2 litri. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când castanele sunt moi, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține castanele acoperite.
Se scurge și se răcește. Rupeți castanele în jumătate.
Tăiați varza de Bruxelles și tăiați un "x" în capetele tulpinii.
Gatiti varza de Bruxelles in apa sarata clocotita pentru a acoperi 8-10 minute sau pana cand este frageda; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și lăsați deoparte.
Pancetta brună în ulei fierbinte într-o tigaie; adăugați bulion de pui și gătiți la foc mic, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite.
Aranjați castanele și varza de Bruxelles într-un vas gratinat ușor uns de 12 inci sau un vas de copt de 11 pe 7 inci.
Se toarnă amestecul de bulion deasupra; se presară cu pesmet și se punctează cu unt.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când se rumenesc bine cu bule și pesmetul.