Varză de Bruxelles-și-castan Gratin

Varză de Bruxelles-și-castan Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles și gratinul de castane. Această rețetă servește 10 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 232 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, castane, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Varza De Bruxelles Cu Unt De Castane, Varză De Bruxelles Gratin, și Varză De Bruxelles Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță de 2 litri. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când castanele sunt moi, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține castanele acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se răcește. Rupeți castanele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
3
Tăiați varza de Bruxelles și tăiați un "x" în capetele tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4
Gatiti varza de Bruxelles in apa sarata clocotita pentru a acoperi 8-10 minute sau pana cand este frageda; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Pancetta brună în ulei fierbinte într-o tigaie; adăugați bulion de pui și gătiți la foc mic, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Aranjați castanele și varza de Bruxelles într-un vas gratinat ușor uns de 12 inci sau un vas de copt de 11 pe 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă amestecul de bulion deasupra; se presară cu pesmet și se punctează cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când se rumenesc bine cu bule și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista