Varză De Bruxelles Înăbușită În Tigaie
Varza de Bruxelles înăbușită în tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.45 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Toateretete are 21 de fani. Un amestec de sare și piper măcinat, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și o tigaie LODGE & carte de bucate GIVEAWAY, Varză De Bruxelles Înăbușită, și Varză De Bruxelles Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând grăsime de slănină în tigaie.
Creșteți căldura la mediu-mare sub tigaie; sotati varza de Bruxelles in unsoarea de bacon pana se rumeneste usor, 2-3 minute.
Adăugați usturoi la varza de Bruxelles; sotati pana cand usturoiul este parfumat, 1-2 minute.
Se toarnă bulionul de pui peste amestecul de varză de Bruxelles și se acoperă tigaia cu un capac; se fierbe până când varza de Bruxelles este verde strălucitor, 4 până la 5 minute.
Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când lichidul este evaporat și mugurii sunt fragede, încă aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați slănina, untul, oțetul, sarea și piperul în amestecul de varză de Bruxelles până când untul este topit.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.]()
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
Intense ruby red color. Its bouquet blends the typical fruity aromas of Sangiovese (such as blackberry, ripe marasca, plum) with the elegant notes of wood. On the palate it is velvety and harmonious with an excellent balance between acidity and sweet tannins. Aging wine, gives its best from the 5th year after the harvestIt goes with grilled red meat. Its harmony and typicality are also exalted perfectly by aged cheeses.