Varză de Bruxelles înăbușită, ceapă perlată și castane
Varza de Bruxelles înăbușită, ceapa perlată și castanele este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, castane prăjite, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles cremoasă și ceapă perlată, Varză de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo, și Varza De Bruxelles Cu Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Adăugați bulion și frunze de dafin. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când ceapa este fragedă, 25 de minute.
Între timp, gătiți varză proaspătă de Bruxelles într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar crocantă, aproximativ 8 minute.
Scurgere. (Sau gătiți varză de Bruxelles congelată conform instrucțiunilor pachetului.) Clătiți cu apă rece.
Adăugați castane în ceapă, acoperiți și fierbeți până când castanele sunt fragede, aproximativ 4 minute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți separat amestecul de ceapă și varza de Bruxelles și dați-l la frigider. Reîncălziți amestecul de ceapă înainte de a continua.)
Adăugați varza de Bruxelles la ceapă. Se fierbe până când varza de Bruxelles se încălzește și lichidul este siropos, aproximativ 4 minute. Condimentează legumele cu sare și piper și servește.