Varză de Bruxelles înăbușită, ceapă perlată și castane
Varza de Bruxelles înăbușită, ceapa perlată și castanele este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 172 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, castane prăjite, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles cremoasă și ceapă perlată, Varză de Bruxelles cu ceapă perlată glazurată cu miere și Capocollo, și Varza De Bruxelles Cu Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bulion și frunze de dafin. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți până când ceapa este fragedă, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Între timp, gătiți varză proaspătă de Bruxelles într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgere. (Sau gătiți varză de Bruxelles congelată conform instrucțiunilor pachetului.) Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scurgere.
7
Adăugați castane în ceapă, acoperiți și fierbeți până când castanele sunt fragede, aproximativ 4 minute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți separat amestecul de ceapă și varza de Bruxelles și dați-l la frigider. Reîncălziți amestecul de ceapă înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Castane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați varza de Bruxelles la ceapă. Se fierbe până când varza de Bruxelles se încălzește și lichidul este siropos, aproximativ 4 minute. Condimentează legumele cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)