Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic
Varza de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 199 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de fistic natural, șalotă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Sotată Cu Lămâie Și Fistic, Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic, și Varză De Bruxelles Sotată Cu Fistic Și Lămâi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și amestecați 20 de secunde.
Adăugați frunze de varză de Bruxelles și fistic, și saut până când frunzele încep să se înmoaie, dar sunt încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Stropiți cu suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește.