Varză de Bruxelles rumenită în tigaie

Varză de Bruxelles rumenită în tigaie
Varza de Bruxelles rumenită este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 259 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de nuci de pin, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles rumenită în tigaie, Varză De Bruxelles De Afine, și Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista