Varză de Bruxelles rasă cu coacăze și castane
Ras varza de Bruxelles cu coacăze și castane ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 186 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, veți obține o garnitură care servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Rasă Cu Coacăze Și Castane, Varză De Bruxelles Cu Castane, și Varză De Bruxelles Cu Castane.
Instrucțiuni
Aduceți cidrul să fiarbă în cratiță mică.
Adăugați coacăze; lăsați să se înmoaie 30minute. Folosind procesor echipat cu slicingdisk, împingeți varza de Bruxelles prin feedtube și felie. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Acoperiți și răciți amestecul de coacăze.Înfășurați varza de Bruxelles în prosoape de hârtie, apoiînchideți într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați castane; saut minute.2. Folosind lingura cu fante, transferați lacastron.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie;saut până la începutul ofilirii, aproximativ 3 minute.
Adaugați1 / 2 cană de apă și unt; saut până când majoritatea lichidelor se evaporă și varza de Bruxelles este delicată, dar totuși verde strălucitor,adăugând mai multă apă cu linguri dacă amestecul este uscat, aproximativ 7 minute. Se amestecă castane, currantmixture și oțet; saut până la încălzire, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sareși piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto