Varză de Bruxelles prăjită și Prosciutto Poppers
Reteta varza de Bruxelles prăjită și Poppers Prosciutto este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu Prosciutto, Cheddar Jalapeno Varză De Bruxelles Poppers, și Varza De Bruxelles Cu Prosciutto Frizzled.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aruncați varza de Bruxelles cu ulei de măsline într-o foaie de copt cu margini. Condimentează cu sare și piper.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Se amestecă varza de Bruxelles și se continuă coacerea până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare; gătiți și amestecați prosciutto până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Lăsați varza de Bruxelles să se odihnească timp de 5 minute. Filetați o jumătate de varză de Bruxelles pe o scobitoare, urmată de câteva bucăți de prosciutto și o altă jumătate de varză. Repetați cu varza rămasă și prosciutto.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.