Varză de Bruxelles prăjită și Prosciutto Poppers

Varză de Bruxelles prăjită și Prosciutto Poppers
Reteta varza de Bruxelles prăjită și Poppers Prosciutto este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu Prosciutto, Cheddar Jalapeno Varză De Bruxelles Poppers, și Varza De Bruxelles Cu Prosciutto Frizzled.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați varza de Bruxelles cu ulei de măsline într-o foaie de copt cu margini. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Se amestecă varza de Bruxelles și se continuă coacerea până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare; gătiți și amestecați prosciutto până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din căldură.
6
Lăsați varza de Bruxelles să se odihnească timp de 5 minute. Filetați o jumătate de varză de Bruxelles pe o scobitoare, urmată de câteva bucăți de prosciutto și o altă jumătate de varză. Repetați cu varza rămasă și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ProsciuttoProsciutto
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista