Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin
Varza de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin este o fără gluten și primar farfurie. Această rețetă face 25 de porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper cayenne, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Întindeți nucile de pin într-o farfurie și prăjiți aproximativ 3 minute, până se rumenesc. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți aproximativ 15 minute, până când varza de Bruxelles este ușor caramelizată și fragedă.
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu mierea, muștarul, cayenne și pudra de chile. Bateți încet 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați varza cu nuci de pin prăjite și afine. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline rămas.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până la auriu, aproximativ 1 minut. Răzuiește usturoiul și uleiul fierbinte peste varză.
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați, apoi adăugați pansamentul și aruncați din nou. Împrăștiați așchii de brânză deasupra și serviți imediat.