Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin
Varza de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin este o fără gluten și primar farfurie. Această rețetă face 25 de porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper cayenne, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți nucile de pin într-o farfurie și prăjiți aproximativ 3 minute, până se rumenesc. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți aproximativ 15 minute, până când varza de Bruxelles este ușor caramelizată și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu mierea, muștarul, cayenne și pudra de chile. Bateți încet 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mare, aruncați varza cu nuci de pin prăjite și afine. Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până la auriu, aproximativ 1 minut. Răzuiește usturoiul și uleiul fierbinte peste varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați, apoi adăugați pansamentul și aruncați din nou. Împrăștiați așchii de brânză deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)