Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și migdale tăiate

Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi și migdale tăiate este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, unt, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rețetă De Quinoa Cu Varză De Bruxelles Prăjită, Praz Și Slivered, Varză de Bruxelles prăjită cu slănină și migdale, și Varză de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți varză proaspătă de Bruxelles, spălați-le bine; îndepărtați frunzele decolorate.
Tăiați capetele tulpinii și tăiați fundul fiecărui germen cu un X superficial.aruncați varza de Bruxelles cu ulei într-o tigaie de prăjire superficială, acoperind bine.
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Se transferă într-un castron de servire; acoperiți și păstrați la cald.
Între timp, migdalele brune și usturoiul în unt într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați sare și piper.
Se toarnă amestecul de usturoi peste varza de Bruxelles; aruncați ușor.
Instrucțiuni de avans: pregătiți rețeta cu câteva ore înainte de masă. Chiar înainte de servire, puneți-l într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu folie plactică rezistentă. Cuptorul cu microunde la 3 până la 4 minute sau până când este încălzit complet, amestecând după 2 minute.