Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar

Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar, și Varză de Bruxelles prăjită cu muștar cu slănină.
Instrucțiuni
Așezați varza de Bruxelles într-un 15-in Negras. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Combinați uleiul și usturoiul; stropiți peste muguri și aruncați pentru a acoperi.
Se coace, neacoperit, la 450 cp timp de 10-15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați smântâna, muștarul, piperul și sarea. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Lingură peste varza de Bruxelles.