Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar

Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar
Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar, și Varză de Bruxelles prăjită cu muștar cu slănină.

Instrucțiuni

1
Așezați varza de Bruxelles într-un 15-in Negras. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Combinați uleiul și usturoiul; stropiți peste muguri și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
3
Se coace, neacoperit, la 450 cp timp de 10-15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați smântâna, muștarul, piperul și sarea. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Lingură peste varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista