Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar

Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar
Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar, și Varză de Bruxelles prăjită cu muștar cu slănină.

Instrucțiuni

1
Așezați varza de Bruxelles într-un 15-in Negras. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Combinați uleiul și usturoiul; stropiți peste muguri și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se coace, neacoperit, la 450 cp timp de 10-15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați smântâna, muștarul, piperul și sarea. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Lingură peste varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista