Varză de Bruxelles prăjită cu unt brun de afine

Varză de Bruxelles prăjită cu unt brun de afine
Varza de Bruxelles prăjită cu unt brun de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 287 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Unt Brun Prăjit Arțar Varză De Bruxelles, Unt Brun Lămâie Prăjită Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Unt Brun Și Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pe 2 foi mari de copt cu margini, aruncați varza de Bruxelles cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 40 de minute, amestecând la jumătate, până când mugurii sunt fragezi și rumeniți în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VarzăVarză
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați afine, sirop de arțar, ghimbir și coajă de portocală. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand merisoarele se descompun si se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Într-o tigaie medie, gătiți untul la foc moderat până la auriu adânc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc, se adaugă șalota și cimbru și se amestecă în sosul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Transferați untul într-un castron, adăugați varza de Bruxelles și aruncați. Se condimentează cu sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista