Varză de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar

Varză de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar
Varza de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 170 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare de mare, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar, și Varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime; aruncați pentru a acoperi uniform cu 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei de măsline, sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
PiperPiper
3
Coaceți pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch la 425 timp de 18 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă, iar frunzele exterioare sunt maronii aurii și ușor crocante, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Încălziți restul de 1 lingură de unt și ulei în tigaie la foc mediu. Saut eșalotă timp de 2 minute sau până când translucide și fierte prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați oțet; reduceți focul la minim și gătiți 1 minut. Se amestecă muștarul și smântâna; se aduce la fierbere mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
CremăCremă
6
Lăsați să fiarbă și reduceți aproximativ 5 minute sau până când sosul este gros și cremos. Aruncați varza de Bruxelles cu pătrunjel și stropiți jumătate din sosul cald deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PătrunjelPătrunjel
SosSos
7
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista