Varză De Bruxelles Prăjită Cu Lămâie-Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles prăjită cu lămâie-Dijon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 85 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar Dijon, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar Dijon Cu Nuci Negre, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Dijon, Nuci Și Firimituri Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. 2
Tăiați fundul fiecărui germen de Bruxelles (mai puțin de 1/4") și apoi feliați pe jumătate pe lungime.3
Combinați toate celelalte ingrediente într-un castron. Apoi aruncați varza de Bruxelles cu sos într-un vas de copt -
Răspândiți mugurii într-un singur strat.4 prăjiți timp de 25 de minute sau până când varza de Bruxelles este ușor rumenită și fragedă pe tot parcursul.5
Se servește cald sau rece.