Varză de Bruxelles prăjită cu arțar și Rutabaga Cu Alune

Varză de Bruxelles prăjită cu arțar și Rutabaga Cu Alune
Varza de Bruxelles prăjită cu arțar și Rutabaga cu alune este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 5 porții. Această garnitură are 296 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sirop de arțar, rutabaga, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu arțar cu alune prăjite, Varză de Bruxelles balsamică de arțar cu afine și alune, și Varză de Bruxelles prăjită cu alune și slănină.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista