Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar Dijon
Maple Dijon prăjită varza de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 199 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de migdale, sare și piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar Dijon Cu Nuci Negre, Varză De Bruxelles Maple Dijon, și Varză de Bruxelles glazurată cu arțar și Dijon.
Instrucțiuni
Aruncați varza de Bruxelles în ulei împreună cu sarea și piperul.
Aranjați varza de Bruxelles într-un singur strat pe o foaie de copt.
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când încep să se caramelizeze, răsturnându-le o dată între ele, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă uleiul, oțetul, siropul de arțar, muștarul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mic.
Aruncați varza de Bruxelles și migdalele în vinaigreta de arțar Dijon.