Varză de Bruxelles prăjită balsamică cu nuci de pin prăjite

Varză de Bruxelles prăjită balsamică cu nuci de pin prăjite
Varza de Bruxelles prăjită balsamică cu nuci de pin prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de vinaigretă balsamică, nuci de pin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Cu Oțet Balsamic, Nuci De Pin Și P, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Nuci De Pin, și Varză de Bruxelles prăjită cu varză și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați varza de Bruxelles în ulei împreună cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Aranjați varza de Bruxelles într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când încep să se caramelizeze, răsturnându-le o dată între ele, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Aruncați varza de Bruxelles în vinaigreta balsamică împreună cu nucile de pin și garnisiți cu parmigiano reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista