Varză De Bruxelles Prăjită
Varza de Bruxelles prăjită este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 20 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline infuzat cu lămâie, oțet de șampanie, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, Mămăligă prăjită cu brânză cu varză de Bruxelles balsamică prăjită + ulei de salvie de usturoi prăjit, și Varză De Bruxelles Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mic (250 până la 177°) și preîncălziți tigaia pentru grătar.
Într-un castron mediu amestecați ingredientele pentru marinată.
Adăugați varza de Bruxelles și întoarceți-le pentru a le acoperi uniform.
Întindeți varza de Bruxelles într-un singur strat pe tigaia pentru grătar și grătiți la foc mic direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este crocant-fraged, 10 până la 15 minute, rotind de mai multe ori.
Transferați într-un castron de servire și adăugați coaja de lămâie și oțetul. Aruncați pentru a acoperi uniform. Se condimentează cu sare, dacă se dorește.