Varză de Bruxelles prăjită

Varză de Bruxelles prăjită
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, varza de Bruxelles prăjită ar putea fi o rețetă super fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 1,06 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 103 calorii . Este perfect pentru Crăciun . Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , care este solid. Rețete similare includ varză de Bruxelles prăjită cu usturoi , varză de Bruxelles prăjită cu ceapă roșie și pancetta și cartofi prăjiți și varză de Bruxelles .

Instrucțiuni

1
Tăiați un „X” în miezul fiecărei varză de Bruxelles.
2
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță; adăugați muguri. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-6 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgere.
4
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a acoperi.
5
Aranjați germeni într-un singur strat într-un strat de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 15-20 de minute, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista