Varză de Bruxelles prăjită
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, varza de Bruxelles prăjită ar putea fi o rețetă super fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 1,06 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 103 calorii . Este perfect pentru Crăciun . Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , care este solid. Rețete similare includ varză de Bruxelles prăjită cu usturoi , varză de Bruxelles prăjită cu ceapă roșie și pancetta și cartofi prăjiți și varză de Bruxelles .
Instrucțiuni
Tăiați un „X” în miezul fiecărei varză de Bruxelles.
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță; adăugați muguri. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-6 minute sau până când devine crocant.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a acoperi.
Aranjați germeni într-un singur strat într-un strat de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 15-20 de minute, amestecând din când în când.