Varză de Bruxelles prăjită

Varză de Bruxelles prăjită
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, varza de Bruxelles prăjită ar putea fi o rețetă super fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 1,06 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 103 calorii . Este perfect pentru Crăciun . Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , care este solid. Rețete similare includ varză de Bruxelles prăjită cu usturoi , varză de Bruxelles prăjită cu ceapă roșie și pancetta și cartofi prăjiți și varză de Bruxelles .

Instrucțiuni

1
Tăiați un „X” în miezul fiecărei varză de Bruxelles.
2
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță; adăugați muguri. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-6 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgere.
4
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a acoperi.
5
Aranjați germeni într-un singur strat într-un strat de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 15-20 de minute, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista