Varză de Bruxelles picantă cu capere prăjite

Varză de Bruxelles picantă cu capere prăjite
Varza de Bruxelles picantă cu capere prăjite este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, și Saut varza de Bruxelles cu capere prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți doar până se înmoaie și verde strălucitor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Între timp, ștergeți caperele pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați caperele și gătiți, amestecând cu atenție (amestecul se va stropi), până când caperele încep să se deschidă și sunt maro și crocante, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați caperele pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Adăugați usturoiul și hamsiile la tigaie și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați varza de Bruxelles și fulgii de chile și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Subţire-Subţire-
9
Se transferă pe o farfurie de servire și se presară cu capere și o stoarcere de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista