Varză de Bruxelles mărunțită cu nuci de arțar Hickory

Varza de Bruxelles mărunțită cu nuci de arțar hickory este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de jumătăți de nuci de hickory, piper, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles mărunțită și salată de mere spiralizată cu sos de arțar-cidru și rodii, Salată Mărunțită De Varză De Bruxelles, și Varză de Bruxelles mărunțită și Scallions.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți nucile într-o tigaie mică de copt puțin adâncă până când sunt parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate, aproximativ 10 minute. În timp ce nuci pâine prăjită, se topesc 1 lingura de unt și se amestecă împreună cu sirop și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați glazură de arțar la nucile fierbinți și aruncați pentru a acoperi.
Ținând fiecare varză de Bruxelles de capătul tulpinii, tăiați în felii foarte subțiri cu slicer. Aruncați feliile într-un castron pentru a separa straturile.
Încălziți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 până la 13 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati varza mărunțită cu piper și restul de 1/2 linguriță de sare, amestecând, până când mugurii sunt ofiliți, dar crocanți, 3 până la 5 minute.
Se adauga otetul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Adaugati nuci de hickory si orice glazura in tava de copt si saut, amestecand, 1 minut.
* Nucile pot fi glazurate cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate, acoperite, la temperatura camerei.* Varza de Bruxelles poate fi feliată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie.