Varza de Bruxelles Lardons este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 9.85 pe portie, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 2842 calorii, 222g de proteine, și 188g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, sare kosher, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Lardons cu cireșe și nuci, Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), și Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare (12 inci) și adăugați pancetta. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand grasimea este redata si pancetta este maro aurie si crocanta, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
3
Se adaugă varza de Bruxelles, sarea și piperul în grăsimea din tigaie și se sotează la foc mediu aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați stafidele și bulionul de pui. Coborâți focul și gătiți neacoperit, amestecând ocazional, până când mugurii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 15 minute. Dacă tigaia devine prea uscată, adăugați puțin bulion de pui sau apă. Întoarceți pancetta în tigaie, încălziți-o, condimentați după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Varză
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați puii, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, pătrunjelul, cimbrul, mărarul, usturoiul, sarea și boabele de piper într-un vas de 16 până la 20 de litri cu 7 litri de apă și aduceți la fierbere. Îndepărtați suprafața după cum este necesar. Simmer descoperit timp de 4 ore. Se strecoară întregul conținut al oalei printr-o strecurătoare, se aruncă puiul și legumele și se răcește. Aruncați grăsimea întărită, apoi împachetați bulionul în recipiente de litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci