Varza de Bruxelles Lardons este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 9.85 pe portie, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 2842 calorii, 222g de proteine, și 188g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, sare kosher, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Lardons cu cireșe și nuci, Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), și Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare (12 inci) și adăugați pancetta. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand grasimea este redata si pancetta este maro aurie si crocanta, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Se adaugă varza de Bruxelles, sarea și piperul în grăsimea din tigaie și se sotează la foc mediu aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați stafidele și bulionul de pui. Coborâți focul și gătiți neacoperit, amestecând ocazional, până când mugurii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 15 minute. Dacă tigaia devine prea uscată, adăugați puțin bulion de pui sau apă. Întoarceți pancetta în tigaie, încălziți-o, condimentați după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Roșii Tăiate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Varză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați puii, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, pătrunjelul, cimbrul, mărarul, usturoiul, sarea și boabele de piper într-un vas de 16 până la 20 de litri cu 7 litri de apă și aduceți la fierbere. Îndepărtați suprafața după cum este necesar. Simmer descoperit timp de 4 ore. Se strecoară întregul conținut al oalei printr-o strecurătoare, se aruncă puiul și legumele și se răcește. Aruncați grăsimea întărită, apoi împachetați bulionul în recipiente de litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura