Varză De Bruxelles Inspirată De Salată Cobb Cu Vinetă De Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza de Bruxelles inspirată de Salata Cobb cu vinaigretă de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 520 calorii, 15g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de vin, roșii coapte cu viță de vie, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu vinetă de nucă-lămâie, Varză de Bruxelles cu vinetă caldă de lămâie, și Varză de Bruxelles sotată cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mare până la sclipire.
Adăugați jumătate din varza de Bruxelles și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați jumătatea rămasă de varză de Bruxelles crudă și condimentați cu sare și piper.
Pregătiți vinaigreta amestecând împreună 1/2 cană de ulei de măsline, oțet de vin roșu, suc de lămâie și usturoi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați brânză albastră, roșii și pancetta sau slănină la varza de Bruxelles.
Stropiți cu vinetă, aruncați și serviți la temperatura camerei.