Varză De Bruxelles Glazurată Cu Lămâie

Varză De Bruxelles Glazurată Cu Lămâie
Rețeta de varză de Bruxelles glazurată cu lămâie este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 141 calorii. Un amestec de varză de Bruxelles, coajă de lămâie, muștar gri poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Varză De Bruxelles Glazurată Cu Lămâie, Varză de Bruxelles glazurată cu lămâie și piper, și Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Cu Lămâie Și Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita 8-10 min. sau până când este crocant. Între timp, amestecați ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3
Adăugați la amestecul de smântână; aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista