Varză de Bruxelles cu sos de brânză
Varza de Bruxelles cu sos de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, apă, procesați brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles în sos de brânză, Varză de Bruxelles prăjită engleză în sos de brânză, și Paste Pancetta cu varză de Bruxelles caramelizată cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați frunzele decolorate. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capetele tulpinii și tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărui germen. Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați varză de Bruxelles. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă.
Scurgeți și păstrați cald.
Topiți margarina într-o cratiță mică și grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si clocoteste.
Adăugați brânză și muștar, amestecând până se topește brânza. Puneți sosul peste varza caldă de Bruxelles.