Varză de Bruxelles cu sos de brânză

Varză de Bruxelles cu sos de brânză
Varza de Bruxelles cu sos de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, apă, procesați brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles în sos de brânză, Varză de Bruxelles prăjită engleză în sos de brânză, și Paste Pancetta cu varză de Bruxelles caramelizată cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați frunzele decolorate. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capetele tulpinii și tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărui germen. Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați varză de Bruxelles. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Topiți margarina într-o cratiță mică și grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați brânză și muștar, amestecând până se topește brânza. Puneți sosul peste varza caldă de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista