Varză de Bruxelles cu glazură de marmeladă

Varza de Bruxelles cu glazură de marmeladă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, marmeladă de portocale, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Marmeladă de citrice-ficat de pui glazurat cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocantă, Varză De Bruxelles Cu Glazură De Ciuperci, și Varză de Bruxelles la grătar cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați orice frunze decolorate. Tăiați capetele tijei.
Puneți varza de Bruxelles într-o cratiță mare; adăugați bulion. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când sensibilitatea dorită.
Scurgeți varza de Bruxelles, rezervând 1 cană de bulion de pui. Topiți untul în cratiță; adăugați ceapa și usturoiul. Saut la foc mediu-mare 2 minute sau până se înmoaie.
Adăugați bulion rezervat și marmeladă; aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand des, 15 minute sau pana cand glazura se reduce si se ingroasa.
Adăugați varză de Bruxelles, sare și piper; aruncați bine până se încălzește bine.