Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată

Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată
Varza de Bruxelles cu ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 117 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu șuncă și ceapă caramelizată, Chiffonade De Varză De Bruxelles Cu Ceapă Caramelizată, și Varză de Bruxelles, ceapă caramelizată și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până la al dente, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Se usucă și se taie în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pancetta și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
6
Scoateți pancetta pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Adăugați ceapa în grăsime în tigaie, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, până când ceapa este moale și rumenită, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și amestecați ușor până se încălzește, 6 până la 8 minute. Întoarceți pancetta în tigaie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se servește cald.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista