Varză de Bruxelles cu castane și slănină
Varza de Bruxelles cu castane și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 565 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.76 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați stoc bogat de curcan, castane ambalate în vid, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Și Castane Cu Slănină, Varză de Bruxelles cu castane și slănină, și Varză de Bruxelles cu slănină și castane.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Între timp, într-o tigaie mare adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul. Când spuma dispare, adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați castanele și condimentați cu sare și piper.
Adăugați bulionul bogat de curcan, fierbeți până se încălzește și serviți.