Varză de Bruxelles cu ardei verzi

Varză de Bruxelles cu ardei verzi
Varza de Bruxelles cu ardei verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 81 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles De Măsline Cu Feta, Ardei Roșii Prăjiți Și Slănină, Salată verde-varză și roșu-Măr cu varză de Bruxelles, și Farro Cu Varză De Bruxelles, Fasole Verde Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți varza de Bruxelles într-o cratiță cu 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7 minute. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ardeiul verde, țelina și ceapa în unt timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți varza de Bruxelles și adăugați la amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Se presară sare și piper. Gatiti si amestecati timp de 3-5 minute sau pana cand mugurii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VarzăVarză
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista