Varză de Bruxelles cu ardei verzi
Varza de Bruxelles cu ardei verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 81 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles De Măsline Cu Feta, Ardei Roșii Prăjiți Și Slănină, Salată verde-varză și roșu-Măr cu varză de Bruxelles, și Farro Cu Varză De Bruxelles, Fasole Verde Și Slănină.
Instrucțiuni
Puneți varza de Bruxelles într-o cratiță cu 1 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7 minute. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ardeiul verde, țelina și ceapa în unt timp de 2 minute.
Scurgeți varza de Bruxelles și adăugați la amestecul de legume.
Se presară sare și piper. Gatiti si amestecati timp de 3-5 minute sau pana cand mugurii sunt fragede.