Varză De Bruxelles Cu Adevărat Delicioasă

Varză De Bruxelles Cu Adevărat Delicioasă
Varza de Bruxelles cu adevărat delicioasă este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 207 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles, și Cel Mai Bun Vreodată Varza De Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare până când untul se topește și începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă varza de Bruxelles și sucul de lămâie în unt și ulei; gatiti, amestecand constant, pana cand varza se incalzeste si incepe sa se inmoaie, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
VarzăVarză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți din căldură.
4
Condimentează cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista