Varză de Bruxelles caramelizată cu ceapă și Pecan
Rețeta de varză de Bruxelles caramelizată cu ceapă și Pecan ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Ceapă Caramelizată-(Uneori Slănină) - Și Varză De Bruxelles Pecan, Varză de Bruxelles, Pancettan și ceapă roșie caramelizată Crostini, și Varză De Bruxelles Caramelizată.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în jumătate și tăiați subțire.
Tăiați varza de Bruxelles în jumătate și tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri.
Așezați legumele în pungi de plastic separate; sigilați și răciți 8 ore.
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; adăugați nuci pecan și sotati 5 minute sau până la prăjit.
Scoateți nucile pecan din tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, 15 minute sau până când caramelul este colorat.
Adăugați nuci pecan și varză de Bruxelles și gătiți aproximativ 3 minute sau până se încălzește.
Se presară sare și piper.