Rețeta de varză de Bruxelles caramelizată cu ceapă și Pecan ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Ceapă Caramelizată-(Uneori Slănină) - Și Varză De Bruxelles Pecan, Varză de Bruxelles, Pancettan și ceapă roșie caramelizată Crostini, și Varză De Bruxelles Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Tăiați ceapa în jumătate și tăiați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
2
Tăiați varza de Bruxelles în jumătate și tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
3
Așezați legumele în pungi de plastic separate; sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; adăugați nuci pecan și sotati 5 minute sau până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți nucile pecan din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, 15 minute sau până când caramelul este colorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Ceapă
7
Adăugați nuci pecan și varză de Bruxelles și gătiți aproximativ 3 minute sau până se încălzește.