Varză cu unt cu chimen
Varza cu unt cu chimen este o fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap garnitură. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 162 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 473 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Varză cu chimen, Varză Cu Chimen, și Varză Savoy Cu Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare (8 litri) cu apă bine sărată până la fierbere.
Pregătiți varza: în timp ce apa se încălzește, pregătiți varza. Îndepărtați și aruncați și decolorați sau frunzele exterioare vechi.
Tăiați capul de varză în sferturi, prin miez, și tăiați și aruncați miezul. Folosiți-vă mâinile pentru a rupe varza în bucăți mari (aproximativ 1 până la 2 inci). (Sau folosiți un cuțit.)
Fierbeți frunzele timp de 90 de secunde: odată ce apa fierbe, adăugați frunzele de varză rupte în apă. Scufundați frunzele în apa fierbinte. Gatiti timp de 90 de secunde, apoi scurgeti vasul de apa. Întoarceți frunzele de varză în oală.
Topiți untul, aruncați cu varză, chimen, semințe de țelină, sare: amestecați 4 linguri de unt în varză. Varza și tigaia sunt ambele fierbinți, așa că untul ar trebui să se topească rapid în tigaie.
Dacă utilizați unt nesărat, veți dori să adăugați mai multă sare la varză. Începeți cu o jumătate de linguriță și adăugați mai mult dacă este necesar.
Presărați cu semințe de chimen, semințe de țelină și piper negru și aruncați pentru a combina.
Serviți imediat. Excelent cu carne de porc, vițel sau frankfurters.