Varză Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza cu unt. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 8. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți varză savoy, un buton suplimentar de unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Carne de vită și varză cu cartofi cu unt de ierburi, Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, și Porumb cu unt | cum se face porumb cu unt / porumb s.
Instrucțiuni
Scoateți toate frunzele exterioare dure din varză.
Tăiați varza în patru, îndepărtați tulpina și apoi tăiați fiecare sfert în bucăți fine, lucrând peste Bob. Puneți 2 sau 3 linguri de apă într-o cratiță largă, împreună cu untul și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, se adaugă varza și se aruncă la foc mare, apoi se acoperă cratița și se gătește câteva minute. Aruncați din nou și adăugați puțină sare, piper proaspăt măcinat și butonul de unt.
Din bucătăria tradițională irlandeză de Darina Allen, (C) 1995 (retipărit 2005)