Varză crocantă, varză de Bruxelles și Hash de cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale crocante, varză de Bruxelles și Hash de cartofi. Această rețetă servește 2. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 500 de calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Un amestec de sos, cum ar fi frank ' s, frunze de kale strâns, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cartofi dulci și varză de Bruxelles Hash cu Chipotle Crema, Paleo Hash de cartofi dulci cu varză de Bruxelles și slănină Shiitake, și Fel de mâncare inspirat de bucătar, Social de calitate: pui prăjit cu varză de Bruxelles și Hash de cartofi.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se Reduce la foc mic și se gătește până abia se înmoaie, la aproximativ 5 minute după ce a fiert.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă 2 minute.
În timp ce cartofii se scurg, încălziți 2 linguri de ulei vegetal sau de canola într-o tigaie medie antiaderentă sau din fontă la foc mare până când sclipesc.
Adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se rumenesc bine pe majoritatea părților, aproximativ 5 minute.
Adăugați uleiul vegetal sau de canola rămas, varza de Bruxelles și frunzele de varză și gătiți, împăturind ocazional, până când varza și varza încep să se ofilească.
Adăugați ceapa și continuați să gătiți, amestecând și împăturind ocazional, până când toate legumele se înmoaie și încep să fie crocante. Se amestecă sosul fierbinte și jumătate de pătrunjel, se condimentează după gust cu sare și piper și se ia de pe foc.
Faceți două puțuri în legume și stropiți fiecare cu câteva picături de ulei de măsline.
Adăugați 1 ou la fiecare.
Se presară sare și piper și se stropesc cu uleiul de măsline rămas.
Transferați la cuptor și gătiți până când ouăle abia sunt setate, aproximativ 5 minute.
Se presară cu pătrunjel rămas și se servește imediat.