Varză condimentată cu muștar și fasole Cannellini cu cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varză condimentată cu muștar și fasole Cannellini cu cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.48 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, 4 lingurițe de cimbru, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză triplă de roșii și fasole Cannellini, Supă de ciuperci-orz cu fasole Cannellini și varză, și Fasole Cannellini și cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adauga ceapa la tigaie, și saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați semințele de fenicul, coriandrul și usturoiul; saut 2 minute.
Adăugați varză; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați bulion și muștar; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când varza este fragedă. Se amestecă cimbrul tocat, sarea și fasolea; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.