Varza și portocale adulți
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Sprouts și portocale sauce ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 116 calorii . Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, portocale pentru buric, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , care este solid. Carne de vită cu portocale și condimente , chifteluțe dulci și calde crockpot și portocale și rodii în sirop de lime kaffir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se rade fin coaja unei portocale; pune coaja deoparte.
Tăiați acea portocală în jumătate; stoarce sucul într-o cană de măsurare de 1 cană.
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 1/2 cană; puse deoparte. Curățați și aruncați membranele albe de la portocalele rămase; secționează-le și pune-le deoparte.
Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă și varza de Bruxelles la fiert. Acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când devin crocante.
Între timp, într-o cratiță mică, topește untul.
Bateți amestecul de amidon de porumb și suc de portocale rezervat până la omogenizare; se adauga la unt. Se amestecă muștarul și pudra cu cinci condimente. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Scurgeți mugurii; se amestecă ușor în bucăți de portocale.
Transferați într-un bol de servire; stropiți cu sos.
Se presară migdale și coajă de portocală rasă.