Varza de Bruxelles saut si suc de fructe cu salvie prajita

Varza de Bruxelles saut si suc de fructe cu salvie prajita
Varza de Bruxelles saut și dovleceii cu salvie prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.1 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Varza de Bruxelles saut cu capere prajite, Varza de Bruxelles Hash cu salvie prăjită și ouă fierte moi, și Dovlecei de ghindă prăjită și varză de Bruxelles cu miere, boia afumată și sare de salvie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți la foc mare până la verde intens și translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Transferați pe o placă de hârtie towellined să se răcească. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Albiți frunzele de varză de Bruxelles în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se scurge și se usucă.
6
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați dovleceii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Adăugați untul și continuați să gătiți până când dovlecelul este fraged, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
9
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți până se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
10
Transferați într-un castron, împrăștiați Salvia prăjită și arpagicul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista