Varza de Bruxelles saut cu nuci pecan
Saut varza de Bruxelles cu nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 114 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, ulei de măsline și unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Varză de Bruxelles sotată cu șuncă și nuci pecan prăjite, Saut varză de Bruxelles mărunțită cu șuncă afumată și nuci pecan prăjite, și Varză de Bruxelles cu nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sferturi de varză de Bruxelles.
Încălziți uleiul și topiți untul împreună într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și începând să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Se presară sare și piper.
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu nuci pecan.