Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza de Bruxelles saut. Această rețetă face 1 porții cu 3562 calorii, 112g de proteine, și 165g de grăsime fiecare. Pentru $15.45 pe portie, această rețetă acoperă 84% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, brânză mozzarella, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Varza De Bruxelles Saut, Varză De Bruxelles Sotată, și Varza De Bruxelles Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți piadinele. Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea. Se dizolvă drojdia proaspătă în apă caldă și se adaugă la amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Proaspătă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ulei și amestecați totul împreună folosind mâinile, frământați până se omogenizează. Acoperiți-l și lăsați-l să stea aproximativ 1 oră la temperatura camerei, pentru a lăsa aluatul să crească până aproape s-a dublat size.In între timp, se amestecă ceapa whit brânză, sare și piper.Puneți aluatul în jos, frământați și tăiați în 6-8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Punch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Rulați fiecare într-un cerc de aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Adăugați 1-2 linguri de umplutură de brânză în mijlocul cercului și înfășurați cu restul cercului de aluat. Apăsați cu degetele sau folosind rola până când cercul are o grosime de aproximativ 1/4 inch.Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă. Gatiti piadina pe ambele parti pana cand aluatul se rumeneste, dar inca moale si umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se răcească pe un suport rece.Pregătiți sosul. Într-o tigaie mare cu fund plat, încălziți uleiul la foc mediu-mic. Gatiti ceapa,usturoiul, morcovul, telina si ardeiul rosu si sotati aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați bulionul de legume și vinul și dați la fiert. Reduceți căldura, adăugați varza de Bruxelles, boabele de porumb, sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când tot lichidul s-a fiert și mugurii sunt fragede pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă