Varza De Bruxelles Hash

Varza De Bruxelles Hash
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Varza de Bruxelles Hash ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, ouă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hash Browns Și Varză De Bruxelles, Varza De Bruxelles Hash Cu Slănină, și Varză De Bruxelles Mic Dejun Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă cu capac mediu, la foc mediu. Când strălucește, adăugați rozmarinul. Gatiti aproximativ 1 minut, apoi scoateti crenguta, lasand-o deoparte pe o farfurie sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați mugurii și creșteți focul la mediu-mare. Tăiați puțin din frunzele de rozmarin prăjite (aruncând tulpina lemnoasă) și adăugați-le în tigaie. Amestecând frecvent, gătiți până când mugurii sunt aurii pe margini, aproximativ 5 minute.Folosiți o lingură mare pentru a crea 4 puțuri în muguri și turnați cu grijă câte un ou în fiecare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până când ouăle sunt set.To serviți, folosind o lingură mare, scoateți cu grijă de sub fiecare ou, adunând un pic de hash de germeni pe măsură ce mergeți. Condimentează cu sare și piper după gust.Mai multe rețete de varză de Bruxelles pe Republica alimentară: varză de Bruxelles cu Rețetă de ficat de pui prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ficat De PuiFicat De Pui
VarzăVarză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Rețetă De Varză De Bruxelles Prăjită Cu Pancetta
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Curata Procrastinare Varza De Bruxelles
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista