Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, varza de Bruxelles arțar și nuci pecan ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară de încercat. Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 de calorii , 5 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sare, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 59% . Varza de Bruxelles cu bacon cu ciuperci Chanterelle ,varza de Bruxelles in unt de miere cu fulgi de chili sivarza de Bruxelles Lardons cu cirese si nuca sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Căleți varza de Bruxelles în unt într-o tigaie mare timp de 8-10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adauga otetul, siropul, sare si piper; gatiti si amestecati inca 1 minut.