Varza de Bruxelles cu unt
Varza de Bruxelles durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 84 de cenți per porție . Această garnitură are 71 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bacon Varza de Bruxelles cu ciuperci Chanterelle ,Varza de Bruxelles În unt de miere cu fulgi de chili șiVarza de Bruxelles Lardons cu cireșe și nuci .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, vinul, untul și 1/8 linguriță de piper alb; aduce la fierbere.
Adăugați varza de Bruxelles. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 6-9 minute sau până când se înmoaie.
Scurgeți și transferați într-un bol.
Se presară cu sare și piper rămas.